Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fam. Elzinga
Average rating:  
 27 reviews
by Rostislav on Fam. Elzinga

We stayed for three nights (15 Aug - 18 Aug) with our two small children.

Hans simply made his best effort to make us feel like at home - thanks a lot!

Whole area around is very nice and not far from AMS airport.



Rostislav

August 2013

by Peter en Mieke on Fam. Elzinga

Het was geweldig!



Peter en Mieke

22 augustus 2013

by Marijke + 3 vriendinnen on Fam. Elzinga

Bedankt voor de gezelligheid en gastvrijheid.

Dit super-kaasje is over. Erg lekker met een goed wijntje!



Marijke + 3 vriendinnen

5 augustus 2013

by Judith, Roos, Jan en Herman on Fam. Elzinga

Beste Fam. Elzinga

Heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen!

We hebben heerlijk ontbeten en voelden ons heel welkom.

Een heerlijke plek om tijdens onze fietsvakantie te overnachten.

Hartelijke groeten,



Judith, Roos, Jan en Herman

23 juli 2013

by Peter en Marianne on Fam. Elzinga

Bedankt voor de gastvrijheid. Was super!



groet van Peter en Marianne

17 juli 2013

by Judith en Herman on Fam. Elzinga

Heerlijk B&B, Tijdens onze fietsvakantie met onze 2 dochters hebben we heerlijk overnacht bij B&B Fam. Elzinga in Nieuwkoop.

Met een superontbijt op een gezellig terrasje, spelletjes en lectuur aanwezig.

Kortom, heel comfortabel, huiselijk en kindvriendelijk.

Nogmaals dank voor de goede zorgen!



Judith en Herman,

juli 2013, Amstelveen

by Theodoor & Saskia on Fam. Elzinga

Bedankt Hans voor de prima verzorging!



Theodoor & Saskia,

7 mei 2013.

by Sue & Philip on Fam. Elzinga

We have just returned from 3 nights stay in this lovely B&B. We have recommended you to our friends. Thank you Hans for a perfect stay!



Sue & Philip,

April 2013.

by Ronald en Claudia Verlooij on Fam. Elzinga

Hier nog een kort verslagje van ons verblijf van je B&B in Nieuwkoop.

Ondanks de kou en het feit dat we niet zo goed geslapen hadden, hebben wij het toch erg gezellig gevonden tijdens het verblijf.

De gastvrijheid was zeer goed, zo kwam het zeker bij ons over hoor.

De accomodatie zag er goed en verzorgd uit en was van alle gemakken voorzien.

Dat vonden wij erg prettig.

De omgeving is zeer mooi en ik weet zeker dat er meer mogelijkheden zijn om te doen in de zomermaanden.

Wij weten zeker dat wij later in het jaar nog keer terugkomen om dan de omgeving wat meer te ontdekken.

Vriendelijke groeten en tot ziens,



Ronald en Claudia Verlooij,

Maart 23, 2013

by Slava & Ora Gomon and our friends Tanya and Dmitry, on Fam. Elzinga

It was our second stay in this wonderful village and this wonderful house! Our breakfast was fantastic. The owner, Hans, is very nice and helpful. If You want to enjoy Your stay in Holland, this is the place! We strongly recommend this B&B and hope to come back soon. Thank You very much, Hans! You have made our trip to Holland a memory we will never forget.



Slava & Ora Gomon and our friends Tanya and Dmitry,

March 2013.

by Patricia and Camila on Fam. Elzinga

My daughter and I spent three days at BB nieuwkoop. The apartment was very confortable, warm and cozy despite the cold weather. The view and breakfast were fantastic. Hans was very friendly and the best host possible. We would certainly come back and recomend it to our friends.



Patricia and Camila,

March 2013.

by Matthias Ihle on Fam. Elzinga

Fam. Elzinga Bed & Breakfast is simply perfect. Located in the Green Heart of Holland, at only 30 kms. from all the major cities. The place and host are amazing. Clean, equipped, cozy and with the best atmosphere you could ever ask for. Thanks Hans Elzinga for being the best host ever!



Matthias Ihle,

February 2013.

by Ric, Thor en Monika, on Fam. Elzinga

Wij zijn meerdere weken bij Hans geweest ivm overbrugging bij een verhuizing.

Mooie ruime kamer en van alle gemakken voorzien.

Hans is zeer gastvrij en behulpzaam.

Ik kan eenieder een verblijf van harte aanbevelen.

Nieuwkoop is een erg leuk dorp en prachtig gelegen.



Ric, Thor en Monika,

Mei 2012,

by Dalit and Yacov on Fam. Elzinga

Thank you for all!

Dalit and Yacov

August 2012

by Christine en An on Fam. Elzinga

Aan Familie Elzinga

We bedanken u voor de goede ontvangst, het aangename verblijf,

de vriendelijkheid en de rondvaart met het Zonneveer.

Het ontbijt was lekker!

Groetjes uit Ieper.

Hugo, Christine en An

augustus 2012

by Marc en Henriët on Fam. Elzinga

Beste Familie Elzinga,

We hebben hier een heerlijk verblijf gehad, al was het helaas

maar van korte duur. Uw gave van gastvrijheid is al door de

telefoon en de emails te merken.

We wense u alle goeds voor de toekomst!

Marc en Henriët

augustus 2011

by Barbara en Erik on Fam. Elzinga

Wat een luxe, wat een rust.

We hebben genoten van de gastvrijheid.

Dit gaan we zeker nog een keer doen.

Groetjes van Barbara en Erik

september 2011

by Brewers of The Kernel Brewery, London on Fam. Elzinga

Thanks for looking after us here last few days.

We have enjoyed our time here immensely.

Perhaps we will see you again next year.

All the Best!

Brewers of The Kernel Brewery, London

September 2011

by Richard & Angela on Fam. Elzinga

Thanks so much for letting us meet up

in your place!

Richard & Angela

September 2011

by Elaine and John on Fam. Elzinga

‘Thank you very much’ for our very comfortable stay in your place.

We much appreciated being made to feel welcome straightaway.

As you can imagine, we were preparing for a sad occasion.

But, you made it very nice and it was so kind of you to let us stay on

for coffee with Angela and Richard on that Friday morning.

Thanks Hans for your special Nieuwkoop hospitality at Family Elzinga

guest house.

Best wishes from,

Elaine and John

September 2011

by Bert en Wil on Fam. Elzinga

Jullie mogen je prijzen wel verhogen.

Veel dank,

Bert en Wil

juli 2011

by Louis en Marijan on Fam. Elzinga

Bedankt voor uw gastvrijheid en goede zorgen

Groeten, Louis en Marijan

juli 2010

by Jan Lans on Fam. Elzinga

Hartelijk dank voor de fantastische logeerpartij!

Greet en Jan Lans

augustus 2010

by Lucas en Annette on Fam. Elzinga
Juni 2010

We hebben het weer prima naar ons zin gehad!

Dank voor alle goede zorgen en tot de volgende keer....

Vriendelijke groet,

Lucas en Annette

by Sarely en Mathilde Pekelharing on Fam. Elzinga
Juli 2010

Wat een heerlijk logeeradres is dit! ALLES is er.

Wat wil een mens nog meer? We voelen ons zeer

goed verzorgd en danken heel hartelijk!

by Fam. van der Welle on Fam. Elzinga
December 2010

Dag familie Elzinga,

We denken met veel genoegen terug aan ons verblijf

in uw B&B, afgelopen zomer. We wensen u alle goeds toe

voor dit komende jaar.

Vriendelijke groeten,

Fam. van der Welle

by Matthias Ihle on Fam. Elzinga
B&B Nieuwkoop / Fam. Elzinga

Fam. Elzinga Bed & Breakfast is simply perfect. Located in the Green Heart of Holland, at only 30 kms. from all the major cities. The place and host are amazing. Clean, equipped, cozy and with the best atmosphere you could ever ask for. Thanks Hans Elzinga for being the best host ever!

B&B Familie Elzinga
2 / 5 persons
Noordenseweg 9A
2421 XW Nieuwkoop-ZH
The Netherlands
Gallery
veevaren02 SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA
Weather
Nieuwkoop
21 August 2019
Mostly clear
11°C
real feel: 11°C
humidity: 93%
wind speed: 1 m/s SSE