Omgeving

sorroundings

Nieuwkoop ligt in de driehoek Alphen a/d Rijn, Woerden en Uithoorn. Gouda met zijn kaasmarkt is met de auto in 30 minuten bereikbaar. Evenals Leiden, een stad van grote historische betekenis.

De 4 grote steden in de Randstad, te weten  Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam bevinden zich op ca. 35 km van ons mooie dorp. En Schiphol airport Amsterdam ligt op 25 km. Nieuwkoop is dus een mooie uitvalsbasis om ook de rest van Nederland aan te doen.

Buitenlandse gasten kiezen daarom (sommigen zelfs meermalen) voor een verblijf in onze B&B te Nieuwkoop om ons (Neder)land steeds beter en verder te ontdekken.

Tourist Info

Op 2 minuten loopafstand van de woning bevindt zich het VVV-kantoor (Toeristisch Informatie) met ons Oudheidkundig- en Poldermuseum. Beslist een bezoekje waard.

Eveneens op 2 minuten loopafstand (maar dan de andere kant op) vindt u de plek vanwaar elke middag om 14 uur de boot Blauw Jantje van Natuurmonumenten (bijnaam voor de zwarte stern) vertrekt voor een excursie over de plassen van 2 uur.

Natuurmonumenten's boat

Natuurmonumenten’s boat

Ook vindt u daar Restaurant en Jachthaven Tijsterman met een adembenemend uitzicht vanaf hun terras over de plassen.

Daar kunt u ook uw zeil-, electro-, roeiboot of  kano huren.

Veel groeten van ons en graag tot ziens in onze B&B in Nieuwkoop!

B&B Familie Elzinga
2 / 5 personen
Noordenseweg 9A
2421 XW Nieuwkoop-ZH
Nederland
Gallery
jan-kriek-9 ochtendlicht006 DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA resized_dscn4923 resized_-fotobox-tel-24
Weer
Nieuwkoop
8 juni 2023
Sunny
22°C
real feel: 22°C
humidity: 56%
wind speed: 6 m/s NNE